Auchan anunţă două săptămâni de oferte

Auchan anunţă două săptămâni de oferte

296
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

În perioada 16 – 30 octombrie, Auchan a pregătit pentru clienți cea mai mare acțiune de oferte speciale din an, în cadrul “Festivalului ofertelor spectaculoase”, aflat la ceade- a 3-a ediție în România. “De-a lungul celor 15 zile, clienții noștri pot profita de sute de oferte de tipul 1+1 gratuit, produs cadou, 2+1 gratuit, preț spectaculos, diverse reduceri, chiar până la 70%, cantitate suplimentară etc. Acestea vor fi atât pentru produse lactate, mezeluri, produse de băcănie, dulciuri, băuturi, îngrijire personală și frumusețe, jucării, cărți cât și pentru multe alte produse nealimentare. Acțiunea comercială este una cu tradiție în Auchan și se desfășoară, în diverse perioade, în toate magazinele Auchan din lume, fiind foarte apreciată de milioane de clienți. Hipermarketurile Auchan sunt recunoscute pentru politica lor specială de comerț cu toate prețurile mici, în fiecare zi, dar vor să își surprindă în permanență clienții cu numeroase acțiuni speciale, animații, noutăți și inovații”, arată departamentul de marketing Auchan.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1784

    Nu va ingramaditi!?

    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.