Incendiu la o casă nelocuită de pe strada Piteşti

Incendiu la o casă nelocuită de pe strada Piteşti

375
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pompierii Detaşamentului Slatina au intervenit în această noapte, la ora 00.31, în municipiul Slatina, strada Piteşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă dezafectată, al cărui proprietar nu se cunoaşte.
La locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale pentru lucru şi apă spumă, militarii găsind în flăcări acoperişul casei şi bunurile dintr-o cameră de locuit. Cu toate eforturile salvatorilor care au acţionat mai bine de o oră şi jumătate pentru izolarea şi lichidarea incendiului, au ars acoperişul casei pe aproximativ 30 mp, bunurile dintr-o cameră de locuit şi tocăria din lemn de la trei ferestre şi două uşi. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este folosirea focului deschis în spaţii închise, din primele cercetări rezultând că incendiul ar fi fost provocat de oameni ai străzii care obişnuiau să doarmă în locuinţa dezafectată.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.