Relansare a Curtii de Arbitraj Dolj

Relansare a Curtii de Arbitraj Dolj

373
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri a avut loc receptia de relansare a Curtii de Arbitraj Dolj, unde au participat peste 100 de manageri, juristi, avocati si oficialitati locale.

Vreau sa multumesc tuturor membrilor care ne-au onorat cu prezenta la eveniment. Pentru membrii care nu au participat, atasez un document ce prezinta avantajele arbitrajului, impreuna cu o fotografie facuta ieri la Sala Albastra a Universitatii din Craiova.

 

Daca doriti sa beneficiati de serviciile Curtii de Arbitraj Dolj, va rugam sa includeti in contractele dumneavoastra clauza compromisorie: Orice litigiu decurgând din sau în legătură cu acest contract, inclusiv referitor la încheierea, executarea ori desfiinţarea lui, se va soluţiona prin arbitrajul Curţii de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj, în conformitate cu Regulile de procedură arbitrală ale acestei Curţi. Hotărârea arbitrală este definitivă şi obligatorie.”



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.