Nicolae Giugea cere demisia Ministrului Agriculturii USL

Nicolae Giugea cere demisia Ministrului Agriculturii USL

721
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nicolae Giugea, fost prefect, a cerut, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PDL Dolj, demisia ministrului Agriculturii, a directorului de la APIA, precum și a directorului APIA Dolj. Vicepreședintele PDL Dolj a confirmat și candidatura sa la alegerile parlamentare din decembrie, pentru colegiul 3 Senat Cetate-Filiași.
Din cauza faptului că pentru prima dată APIA nu face plățile pe unitatea de suprafață, Nicolae Giugea cere demisia de la vârful ministerului până la APIA Dolj.
“Ministerul Agriculturii USL a trădat agricultorii. Pentru prima dată după multă vreme nu se mai asigură realizarea producției agricole. Au reușit să inventeze “seceta diferențiată”, efectuând despăgubiri după bunul plac”, a declarat Giugea.
Fostul prefect de Dolj a cerut sprijinirea agricultorilor prin acordarea de credite pentru înființarea sistemelor de irigate, susținerea legumicultorilor din sudul județului prin înființarea de sere și solarii și a celor din nord prin înființarea de livezi, a culturilor de viță de vie precum și sprijin pentru creșterea de animale pentru carne.
În ceea ce privește activitatea politică, Giugea a confirmat că va candida la alegerile parlamentare din iarnă, pe colegiul 3 Senat Cetate-Filiași.
“Eu îmi voi face treaba așa cum știu, oricum viitorul meu nu depinde de ceea ce fac în politică”, a mai declarat Giugea.

Sursa: oradedolj.ro



4 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    461

    Trebuia sa isi faca cumva intrarea …

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     30-11-2008
    Mesaje
    279

    Un nimeni care vrea sa devina cineva…bleah…

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-10-2012
    Mesaje
    0

    nu am incredere in el

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-02-2012
    Mesaje
    48
    Citat Mesaj initiat de alvy
    nu am incredere in el

    ma cine-i asta in domeniul agriCol ca habar n-are…ne cerea sa cumparam de la banumaracine vin sa fie mai indulgent la examene….in cadrul agronomiei,era si ceva in cadru statiunii de cercetare(functie de conducere care e o perioada tranzitorie in aceesul oricarui fripturist…pardon pedelist) si sa-i mearga bine dupa aceea….un penal toata lumea-l stie.UITATI-VA LA ACESTI INDIVIZI….VEDETI CUM TOATE AFACERILE PE NUMELE LOR PROSPERA IAR INSTITUTIILE PE CARE LE CONDUC SUNT FALIMENTARE,CU LUMINA TAIATA,CONTURI BLOCATE

    UN SLOGAN TIPIC pd-ist :UPA NOI POTOPUL!!!!

    UITATI-VA LA SCANDALUL INTrE PDL-DOLJ SI VISAN…CARE COMPARA pd-UL CU UN SRL(DECLARATII ROMANIA TV)

    am exemple de consilieri locali implicati in afaceri cu primaria….E CORECT CA IN ACELASI TIMP SA FII CONSILIER(SA REPREZINTI PRIMARIA CA SI VOTANT) SI SA FII ACTIONAR INTR-O FIRMA CARE FACE AFACERI CI ACEASTA?????????CUMVA COMFLICT DE INTERESE????

    ORICUM PE UN FORUM PEDELIST NU MA ASTEPT CA POSTU MEU SA REZISTE…VEDEAM PE UN PENAL SIROP IN CAMPANIA PENTRU ALEGERI LOCALE FOARTE OPTIMIST,CU SONDAJE BUNEPE CRAIOVA FORUM „”vom castiga””..din fericire ati pierdut tot

    sunt multe de spus,din pacate nu ati inteles nimik,decontarea se va face SI in noiembrie….LA REVEDERE,DRUM BUN

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.