Moşteanu: „Atmosfera este bună la echipă, nu ni se poate reproşa nimic”

Moşteanu: „Atmosfera este bună la echipă, nu ni se poate reproşa nimic”

325
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Fundaşul dreapta al divizionarei C din judeţ s-a arătat mulţumit de parcursul echipei până la acest moment şi susţine că punctele au fost obţinute prin muncă.

 

„Suntem mulţumiţi de evoluţia noastră, noi am obţinut aceste puncte prin muncă. Suntem pe primul loc şi am obţinut victorii în deplasări dificile”, a spus Mitică Moşteanu.

Jucătorul caracalean a vorbit şi de parcursul din Cupa României şi regretă că FC Caracal a fost eliminată în minutul 90 de Gaz Metan Mediaş.

 

„Aşa a fost să fie în Cupa României. Am fost eliminaţi în minutul 90 de Gaz Metan Mediaş, deşi am făcut un meci foarte bun, apreciat chiar şi de adversarii noştri din Liga I. Păcat că nu am jucat la Caracal să se bucure şi caracalenii de o echipă de Liga I”, a spus Moşteanu.

 

Acesta spune că atmosfera este bună la echipă, că este un moment propice pentru promovare, dar că duelul cu ACS Berceni va fi unul foarte dur.

 

„Atmosfera este bună la echipă, nu ni se poate reproşa nimic, antrenorii ne ceartă doar când nu ne facem treaba. Avem o singură înfrângere cu CS Afumaţi, joc ce a venit după confruntarea din Cupa României cu Dinamo II Bucureşti. După jocul cu dinamoviştii am evoluat slab în campionat, am fost obosiţi. Am trecut peste acel moment. Mai sunt şi meciuri mai slabe, dar importante sunt cele trei puncte. Anul trecut am făcut spectacol la Motru, dar am pierdut jocul. Va fi greu să ne îndeplinim obiectivul. Faţă de sezonul trecut, avem o serie grea cu echipe bune, puternice, cu potenţă financiară, care au în componenţă fotbalişti valoroşi. Anul trecut ne-am duelat cu Damila Măciuca, iar în acest nou sezon cu ACS Berceni. Până acum le-am ţinut piept celor de la Berceni, sper să ne îndeplinim obiectivul şi să promovăm”, a spus Mitică Moşteanu.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.