Un polițist comunitar și un militar din Craiova, reținuți pentru șantaj

Un polițist comunitar și un militar din Craiova, reținuți pentru șantaj

955
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Un poliţist comunitar şi un militar din Craiova au fost reținuți de oamenii legii pentru șantaj. Aceștia sunt acuzaţi că l-au ameninţat pe patronul unei societăţi comerciale, obligându-l să le dea o sumă de bani, conform unei presupuse înţelegeri între ei.
Bălăşoiu Marius Adrian, un poliţist comunitar din Craiova, şi Dionisie Ionel Cristian, de profesie militar, au fost reţinuţi, luni, pentru şantaj, de către procurori, pentru 24 de ore, în urma organizării unui flagrant, cei doi fiind prezentaţi Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, scrie Mediafax.
Polțistul și militarul sunt acuzaţi că l-au amenințat cu bătaia pe patronul unei societăţi comerciale din Craiova, dar şi familia acestuia pentru a le da bani. Patronul societății a mers însă la poliție, astfel că, astăzi, cei doi au fost prinși în flagrant în timp ce primeau 1.500 de lei “marcați”. Cei doi au fost reținuți de polițiști.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.