Social / ,,Prea rebel să fii condus!”

Social / ,,Prea rebel să fii condus!”

331
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Jandarmii împreună cu  reprezentanţii  Centrului de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Mehedinţi, au desfăşurat  la Liceul Teoretic ,,Traian Lalescu” din Orşova, o activitate în scopul informării şi conştientizării elevilor  cu privire la fenomenul consumului de droguri şi prevenirea aspectelor de violenţă în instituţiile de învăţământ.

 

În partea de început a activităţii au fost prezentate aspecte din domeniul legislaţiei privind ordinea publică, faptele antisociale prevăzute de Legea 61/1991, republicată,  spot-ul ,,Prea rebel să fii condus!” şi filmul din cadrul campaniei cu acelaşi titlu. După vizionarea filmului,  reprezentanţii celor două instituţii au oferit elevilor câteva puncte de reper referitoare la riscurile de natură personală şi  socială  la care se supun consumatorii de droguri, ulterior fiind purtate discuţii pe această temă. La sfârşitul întâlnirii au fost distribuite pliante informative elevilor şi cadrelor didactice participante.

Astfel de întâlniri se vor desfăşura pe parcursul anului şcolar 2012-2013,în baza parteneriatelor de cooperare încheiate între Jandarmeria Mehedinţi şi  instituţiile de învăţământ preuniversitar de pe raza judeţului Mehedinţi.

Anca Tănase



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.