Siguranţa în unităţile de învăţământ

Siguranţa în unităţile de învăţământ

330
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Astăzi, 18.10. a.c. la sediul Instituţiei Prefectului a avut loc o întâlnire de lucru, având ca temă siguranţa în şcoli, în baza Planului de măsuri privind siguranţa în unităţile de învăţământ şi zonele adiacente acestora, în anul şcolar 2012/2013.

La această întâlnire au participat prefectul şi subprefectul judeţului Mehedinţi, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, şefii poliţiilor municipale şi orăşeneşti, ofiţeri din cadrul structurilor de ordine publică şi prevenire, cât şi reprezentanţi ai Jandarmeriei Române şi Inspectoratului Şcolar Judeţean Mehedinţi.

Adjunctul şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, comisar şef de poliţie Opriţa Romulus a prezentat Analiza modului de asigurare a protecţiei unităţilor de învăţământ preuniversitar şi a activităţilor desfăşurate pentru prevenirea delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor în perioada 17.09.-17.10.2012.

În perioada analizată nu au avut loc infracţiuni cu violenţă comise în şcoli sau în zone adiacente acestora.

Au avut loc discuţii referitoare la modul comun de acţiune al poliţiştilor şi celorlalte structuri cu atribuţii pe linie de ordine şi siguranţă publică, fiind prezentate activităţile curente desfăşurate în şcoli, în zona de competenţă a fiecărei subunităţi.

Prefectul judeţului şi-a exprimat convingerea că măsurile întreprinse de poliţişti îşi vor dovedi eficienţa şi nu vor exista evenimente negative în care să fie implicaţi elevi.

Anca Tănase



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.