Vişan îl acuză pe Berceanu că a vrut să-i cumpere tăcerea

Vişan îl acuză pe Berceanu că a vrut să-i cumpere tăcerea

355
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
Deputatul PDL Gelu Visan  ieşit aseară cu noi dezvăluiri legate de afacerile mai-marilor PDL Dolj. Acesta a declarat că, în 2008,  cand Stadionul Tineretului din Craiova trebuia daramat, pentru ca in locul sau sa se construiasca un mall, Radu Berceanu i-ar fi oferit şpagă.
Gelu Vişan a declarat că Radu Berceanu i-ar fi spus: „Cât vrei ca să taci?”.Vişan a lăsat să se înţeleagă că suma oferită de Berceanu s-ar situa in jurul a 100.000 de euro.
Gelu Vişan a continuat să-i acuze pe colegii de partid de afaceri cu statul. Concret Vişan spune că printre contractele cu statul ale firmei TECOND, se numără unul cu Romsilva, in valoare de 2.700.000 de lei, cu Administraţia Bazinală Jiu, în valoare de aproape 5 milioane de lei, ce presupune lucrări de amenajare râu, unul cu comuna Săuleşti, in valoare de circa 6 milioane de lei şi un altul cu comuna Pleşoi, de 1.400.000 de lei.
Deputatul a menţionat şi alte firme prin care Ştefan Stoica, Cristian Şovăilă, Radu Berceanum dar şi alţi colegi din PDL Dolj, ar fi făcut afaceri cu statul: Compania de Construcţii SRL, Topusul Vechi, Smart SRL.
PDL Dolj l-a dat în judecată pentru calomnie pe Gelu Visan, cerându-i daune de 500.000 de lei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.