Ședința extraordinară a CL Craiova: Constantin Enceanu prezent la demitere

Ședința extraordinară a CL Craiova: Constantin Enceanu prezent la demitere

320
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Consilierii locali s-au întrunit în această dimineață în ședință extraordinară, cu șase puncte pe ordinea de zi și două în plus. Cele mai importante decizii sunt acordarea titlului de cetățean de onoare post mortem deputatului Liana Dumitrescu și soarta lui Constantin Enceanu la cârma ansamblului Maria Tănase

După ce consilierii au votat în majoritate pentru acordarea titlului de cetățean de onoare pentru deputatul Liana Dumitrescu, discuțiile au apărut la punctele 5 și 6, adică evaluarea lui Constantin Enceanu.
Acesta se află în sală în momentul în care consilierii îi decid soarta.
Consilierul Dan Cherciu susține că notarea lui Enceanu este doar o răzbunare politică. Cherciu susține că mai mulți angajați ai Ansamblului Maria Tănase au semnat pentru menținerea lui Enceanu ca director.
Lucian Dindirică susține că directorul Enceanu nu a reușit să ducă instituția în presa de specialitate, nereușind să facă performanță cu Ansamblul Maria Tănase.
Între cele două rapoarte de evaluare este o diferență de 3 puncte, de la 9 la 6.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.