Miercuri 24 octombrie se opreste apa

Miercuri 24 octombrie se opreste apa

300
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SC Compania de Apă Oltenia SA anunţă întreruperea alimentării cu apă potabilă în Municipiul Craiova în ziua de miercuri 24 octombrie 2012, între orele 10:00 – 14:00 pentru anulare conductă apă potabilă strada Banu Mihalcea.
Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în perimetrul delimitat de străzile Calea Bucureşti, Petre Ispirescu, Vasile Alecsandri, Fraţii Goleşti la următorii consumatori:
– Bl. E1 ÷ E16;
– Bl. F1 ÷ F14;
– Bl. H1, H2, H3;
– Bl. G1 ÷ G6;
– Bl. A11 ÷ A20;
– Şcoala Generală nr. 21 Calea Bucureşti;
– PT 8 Calea Bucureşti;
– PT 11 Calea Bucureşti;
– PT 5 Calea Bucureşti;
– PT 9 Calea Bucureşti;
Nu sunt afectate casele particulare.
 
 
Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.
 
Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.
 
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.
                                             
Director General,​Director Producţie,
ec. Constantin Mitriţă​ing. Valeriu Dan Roşu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.