Olguţa Vasilescu: Chioşcarii ilegali au mai puţin de 200 de angajaţi

Olguţa Vasilescu: Chioşcarii ilegali au mai puţin de 200 de angajaţi

364
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, a făcut publice listele cu numărul de angajaţi ai chioşcarilor “ilegali”. Acuzată că vrea să lase pe drumuri sute de craioveni, Olguţa Vasilescu a arătat “negru pe alb”, că numărul angajaţilor reali ai chioşcurile ilegale, aflate pe domeniul public,abia ajung la 200.  ”Din cele 81 de societăţi, 46 nu au salariaţi, în timp ce 4 au fost sancţionate pentru munca la negru. În total, potrivit datelor furnizate de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj, firmele respective figurează cu un număr de 187 de salariaţi. Menţionez însă că sunt şi firme care, spre exemplu, figurează cu un număr de 31 de angajaţi dar au decât un chioşc pe domeniul public. În asemenea cazuri evident că nu toţi cei 31 muncesc în chioşcul respectiv, care trebuie demolat. Sunt mai multe asemenea cazuri”, a declarat Olguţa Vasilescu.

Primarul Craiovei a ţinut să amintească că doreşte ca acţiunea de demolare să fie dusă până la capăt şi va face tot ce e posibil să nu mai permită  funcţionarea chioşcurilor ilegale. “Nu este normal ca aceşti oamnei să nu plătească taxe, să nu plătească impozite dar, în schimb, să câştige bani de pe urma terenurile pe care le ocupă abuziv. Acestea trebuie scoase la licitaţie, în acest mod, societăţi care plătesc pentru spaţiul respectiv să poată să îşi desfăşoare activitatea şi să funcţioneze în legalitate”, a menţionat Olguţa Vasilescu.

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.