Craiova ar putea avea echipă în Liga I chiar din acest sezon

Craiova ar putea avea echipă în Liga I chiar din acest sezon

393
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Fotbalul de Liga I s-ar putea întoarce la Craiova. Una dintre grupările care îşi are originile în Cetatea Banilor are şanse mari să revină în oraşul unde s-a lansat.


Chiar dacă oraşul Craiova are decât o reprezentantă în primele trei eşaloane, pe CS Apă, din retur CS Turnu Severin s-ar putea reîntoarce în Craiova. Primăria Severin şi omul de afaceri buzoian Viorel Tudose nu s-au înţeles nici în această săptămână pentru preluarea echipei, astfel că ultima clasată din Liga I a rămas cu conturile goale şi cu multe datorii de achitat. “Încă nu ne-am înţeles. Şansele ca să preiau echipa până la ora meciului cu Petrolul sunt nule. Mai negociem săptămâna viitoare”, s-a rezumat să spună Tudose, conform prosport.ro.

Dacă nu va găsi un investitor până-n iarnă, nou-promovata din Oltenia riscă să revină din retur în Bănie, unde-şi are de fapt originile. Înainte să fie mutată la malul Dunării, în februarie 2011, echipa juca în Craiova, în eşalonul secund, sub denumirea de Gaz Metan CFR. De altfel, reprezentanţii Romgaz par să aibă un protocol încheiat cu Primăria Severin, care să permită mutarea clubului, în cazul nerespectării unor clauze.

Pe de altă parte, nemulţumiţi de incertitudinile de la echipă, membrii Galeriei Regione Sud-Vest au postat pe facebook o fotografie care exemplifică situaţia de la Turnu Severin: “Căutăm sponsor serios, conducători competenţi şi politicieni cu demnitate”.

Flaviu Dincă



1 COMENTARIU

  1. #1
    Dim
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1415

    Sa ramana la Severin.
    Mie imi pare rau ca nu au dat un baraj cu FCM Tirgu Mures, au promovat mai repede decat trebuia.

    Anul viitor va fi si Damila Maciuca (Damila Ramnicu Valcea) in Liga I, si daca vor avea si ei problemele celor de la Severin vor reveni si ei in liga a II-a…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.