Minor încarcerat pentru două furturi şi două tâlhării

Minor încarcerat pentru două furturi şi două tâlhării

279
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un minor de 15 ani, din Craiova, Iulian Răzvan M., a fost arestat preventiv pentru 15 zile, ieri după-amiază, pentru două infracţiuni de furt calificat şi două infracţiuni de tâlhărie.
Din cercetările poliţiştilor de la Secţia 5 Craiova s-a stabilit că Iulian, împreună cu un alt minor, G. C., de 16 ani, în perioada 23 februarie – 14 august a.c. au furat tot ce au putut din boxa lui Marius G., au dat „atacul” şi în hipermarket-ul Kaufland, i-au smuls lănţişorul de la gât craioveanului Virgil B. De asemenea, au furat portmoneul Janetei G., creând un prejudiciu total de 1.185 lei. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, s-a reuşit recuperarea sumei de 685 lei din prejudiciul total, iar Iulian, considerat iniţiatorul acestor fapte, în baza probatoriului administrat, a fost prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea şi i-a emis mandat pe o perioadă de 15 zile tânărului, care a ajuns în arestul IPJ Dolj.

Sursa: oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     25-09-2012
    Mesaje
    2

    mie mi-auspart geamul de la masina tot niste kkciosi de varsta lui ca sa-mi fure din masina…politia e neputincioasa.ei le fac dosare dar mai departe nu se stie unde ajung. din punctul meu de vedere, SA LI SE TAIE MAINILE!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.