Craiova Eco pentru toţi

Craiova Eco pentru toţi

450
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Centrul de Voluntariat „Voluntaris” Craiova derulează, în perioada 22 -26 octombrie 2012, prima ediţie a evenimentului “Craiova Eco pentru toţi”.

Obiectivul proiectului este acela de a promova educaţia ecologică în Bănie. Vor fi organizate sesiuni creative destinate elevilor din mai multe unităţi de învăţământ craiovene: Colegiul Naţional “Fraţii Buzeşti”, Liceul Teoretic “Henri Coandă”, Liceul Teoretic “Tudor Arghezi” şi Şcoala gimnazială “Mircea Eliade”. Sesiunile vor cuprinde discuţii interactive pe teme precum: “Mediul înconjurător. Probleme şi soluţii” sau “Conştiinţa ecologică”.

Nu vor lipsi atelierele de creaţie “Copiii Eco”, în cadrul cărora voluntarii şi elevii vor realiza picturi şi desene pe teme ecologice, urmând ca lucrările să fie expuse la Casa de Cultură “Traian Demetrescu”, în cadrul Festivalului Şanselor Tale.

Proiectul „Craiova Eco pentru toţi” este implementat în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj şi Casa de Cultură „Traian Demetrescu”.

Vă mulţumim pentru susţinere!



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    480

    Nu stiu in ce masura ajuta mediul aceste festivitati ,,,

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.