Pavel Badea vrea Universitatea Craiova în B. O nouă Universitatea, la anul?

Pavel Badea vrea Universitatea Craiova în B. O nouă Universitatea, la anul?

1.190
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

  Consilierul local Pavel Badea spune că a demarat inițiativa de a redeschide secția de Fotbal a CS Universitatea Craiova și că vrea, ca de la anul, Bănia să aibă iar echipă în fotbalul mare, la nivelul eșalonului secund.

Pavel Badea nu este primul om de fotbal care cere sprijinul autorităților. În urmă cu câteva luni, Cătălin Crăciunescu a venit cu ideea de a forma o echipă pentru Liga a II-a, însă autoritățile au spus “pas”.

“Momentan, nu am primit răspuns de la Ministerul Educaţiei şi  Cercetării. Recunosc că am făcut 6 solicitări către MEC pentru ca să obţin  redeschiderea secţiei de fotbal a clubului sportiv Universitatea Craiova. Pentru  că toate performanţele interne şi internaţionale Universitatea le-a obţinut a  fost când clubul era sub titulatura Universitatea Fotbal Club Craiova. Toată lumea trebuie să înţeleagă că palmaresul se află la Clubul Sportiv. Cine vine şi  spune altceva, nu ştiu câtă legalitatea are acea afirmaţie. Oricum, în curând  vom organiza o conferinţă de presă şi vom prezenta suporterilor olteni despre ce  proiect este vorba”, a declarat Pavel Badea pentru prosport.ro

În ședința de Consiliu Local în care s-a discutat soarta echipei de fotbal, autoritățile au refuzat să dea curs cererii unui grup de inițiativă, spunând că nu pot ajuta. E de văzut care va fi răspunsul acestora acum, dacă Ministerul va aproba cererea CS Universitatea.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.