Aglomeraţie la ghişeele Serviciului Permise şi Înmatriculări Dolj

Aglomeraţie la ghişeele Serviciului Permise şi Înmatriculări Dolj

1.114
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 300 de persoane au stat, ieri, la coadă, pentru a-şi rezolva problemele urgente cu permisul sau actele de înmatriculare ale maşinilor. Aglomeraţia se menţine şi astăzi, la această oră câteva sute de persoane aşteptându-şi rândul la ghişeu. Reprezentanţii Serviciului se arată surprinşi că oamenii au venit să rezolve nu numai problemele urgente, ci şi altele, pe care până acum nici nu le luaseră în seamă.

Ieri, a fost prima zi, după cele patru în care nu s-a lucrat cu publicul, când Serviciul Permise şi Înmatriculări şi-a reluat activitatea. Potrivit comisarului şef Maria Vasile, şefa Biroului Inmatriculari, şi astăzi aglomeraţia a fost la fel de mare. Sute de doljeni aşteaptă şi la ora aceasta în faţa ghişeelor.  „Interesant este că multe dintre persoanele care stau acum la rând au venit pentru probleme minore, ca de exemplu – li s-a rupt certificatul de înmatriculare şi vor să scoată unul nou”, spune comisarul şef.  Asta în contextul în care înainte de sistarea temporară a programului de lucru cu publicul până şi posesorii de permise de conducere expirate nu se urneau să le reînnoiască.

Sistemul informatic al Serviciului de Permise şii Înmatriculări a fost cauzată de  necesitatea operării unor modificări de soft. Specialiştii lucrează la un program ce va permite funcționarilor să încaseze bani şi să emită acte pe loc. Softul va intra în funcțiune la începutul anului viitor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.