RAT Craiova: Transport gratuit de zilele orasului

RAT Craiova: Transport gratuit de zilele orasului

283
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

RAT Craiova anunta publicul calator ca la solicitarea Primariei Municipiului Craiova, cu ocazia Zilelor Municipiului Craiovei, pune la dispozitia calatorilor un autobuz si un tramvai in perioada 25.10 2012 – 28.10.2012, cu titlu gratuit pentru toti cei care vor sa participe la manifestarile organizate cu acest prilej.Acestea vor circula pe urmatoarele rute si dupa urmatorul program :
1. Autobuzul cu nr.inventar 501 va circula pe ruta Gara – bd.Carol – Calea Bucuresti – str.Fratii Golesti – str.A.I.Cuza – str.C.Radulescu Motru – str.Sf.Apostoli – str.Ulmului – str.Gen.Dragalina – str.Bujorului – str.Aries – str.E.Carada – str.C.D.Fortunescu – str.S.Barnutiu – Calea Unirii – str.M.Sorescu – bd.1Mai – Parcul Romanescu si retur
Program de circulatie – intre orele 9.00 – 17.00 cu plecari la ,,fix’’ de la Gara si la ,, si jumatate’’ de la Parcul Romanescu.
2.Tramvaiul cu nr.inventar 106 va circula pe ruta Peco Severinului – Universitate – Pasaj Electro si retur
Program de circulatie – intre orele 9.00 – 17.00 cu plecare la ,, fix ’’ de la Peco Severinului si la ,, si jumatate ’’ de la Pasaj Electro.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.