SUPERKOMBAT: Ionuţ Iftimoaie revine în ring pe 10 noiembrie la Superkombat Craiova

SUPERKOMBAT: Ionuţ Iftimoaie revine în ring pe 10 noiembrie la Superkombat Craiova

641
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Veteranul Ionuţ Iftimoaie va urca din nou în ring, după o pauză de un an, urmând să-l înfrunte pe americanul James “The Beast” Wilson într-un super-fight în cadrul galei Superkombat Final Elimination Craiova, care va inaugura Sala Polivalentă din localitate pe 10 noiembrie.

Unul dintre pionierii K-1 în România, Iftimoaie (34 de ani), care i-a învins în cariera sa pe Petar Majstorovic, Freddy Kemayo şi Sergei Gur, a declarat că importanţa galei de la Craiova l-a convins să lupte din nou, iar în momentul de faţă se află în plină pregătire pentru meciul cu Wilson, un american de 115 kilograme care a participat cu succes la K-1 Los Angeles şi la K-1 Final 16 Tokyo, unde a remizat cu legendarul Rick Roufus.

“Ionuţ şi-a manifestat dorinţa de a participa la acest eveniment, care se anunţă a fi unul peste K-1 Bucureşti din 2010. Craiova va fi capitala mondială a K-1 pentru o seară pentru că toată lumea va fi cu ochii pe Superkombat Final Elimination”, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Iftimoaie se va alătura altor vedete autohtone, care au fost confirmate pentru cel mai puternic eveniment pe reguli de K-1 din Europa. Calificat între primii 8 din lume în urma galei K-1 Final 16 de la Tokyo, Cătălin Moroşanu va lupta la rândul său într-un super-fight, în timp ce Benjamin Adegbuyi şi Sebastian Ciobanu sunt în cursa pentru calificarea în finala de pe 22 decembrie, unde premiul cel mare este un Mitsubishi Pajero.

Gala Superkombat Final Elimination Craiova, programată pe 10 noiembrie, va fi transmisă în direct în 75 de ţări de pe 4 continente prin intermediul Eurosport, urmând ca numărul total de ţări în care se va putea urmări evenimentul să ajungă la 90.

 

SocialTwist Tell-a-Friend
Sursa: http://www.oltenasul.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    gop
    Junior
    Data de inscriere
     16-09-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    86

    se stie cumva daca intrarea va fi libera sau nu ? in cazul in care este pe bilet, de unde si de cand vom putea sa le achizitionam ?

    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     18-11-2006
    Mesaje
    68

    se vor putea achizitiona dupa sitlul http://www.eventim.ro

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.