„Naşii” de la Regionala Craiova, filaţi de poliţişti timp de un an

„Naşii” de la Regionala Craiova, filaţi de poliţişti timp de un an

280
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Conform anchetatorilor, există suficiente probe ce atestă că cele 21 de persoane ridicate pentru audieri au primit şpagă de la călătorii care nu îşi cumpărau bilete.

Comisarul-şef Constantin Budici a declarat pentru Lupa că timp de un an aceste persoane au primit şpagă de la călători. „Este vorba de 21 de persoane, conductori de tren şi controlori suspectaţi de comiterea mai multor fapte de corupţie. Există suficiente probe, aceştia au fost filmaţi în timp ce primeau bani de la călători”, a declarat Constantin Budici.

Conform primelor date, doar 18 din cele 21 de angajaţi ai Regionalei Craiova au urcat în autobuzul ce îi va duce la Parchetul Tribunalului Braşov, doi dintre aceştia având concedii medicale iar altul este audiat la Caracal, acolo unde i s-a defectat maşina în timp ce venea spre Craiova.

Sursa: lupamea.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Trancer
    Data de inscriere
     29-05-2006
    Locatie
     P'aici
    Mesaje
    521

    Totul va fi in zadar daca ancheteaza doar pionii si nu-i ataca si pe regi. Regii vor face rost de alti pioni iar jocul va continua ca pana acum.

    "You have 99 problems... and bitches are all of them"
  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     19-05-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    52

    Daca tot au ajuns prin Craiova nu se intereseaza si cum se dau permisele Auto?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.