Tot edilul îşi laudă “pupilul”. Vorbe grele în consiliul local

Tot edilul îşi laudă “pupilul”. Vorbe grele în consiliul local

404
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Aleşii locali craioveni se îndreaptă în ritm alert spre prima şedinţă de consiliu local cu înjurături consemnate în stenogramă. Deocamdată am ajuns la “om cu două feţe”, “fără obraz”, “femeie de serviciu” şi “bişniţar”.
Autorii perlelor sunt reprezentanţii PDL, mai precis viitorul candidat UNPR Antonie Solomon şi consilierul local Ani Gheorghe. Totul a pornit de la un alt pedelist, Flavius Sirop, de la SRL-ul de salubritate, pe care primarul l-a lăsat nelăudat în public.
Primarul, care, în treacăt fie vorba, aştepta ieri felicitări pentru deszăpezirea din noaptea precedentă, i-a lăudat pe directorul Nicu Tuţu din primărie şi pe Sorin CIobanu de la SC Salubritate Craiova SRL, ba chiar şi pe viceprimarul Teodor Sas, pentru prestaţia cel puţin discutabilă de pe străzile Craiovei. În schimb, n-a scos un cuvânt despre Flavius Sirop, fapt care-a scos-o din sărite pe Ani Gheorghe.
“Sunteţi un om cu două feţe dom’ primar. Sirop ce-a făcut azi-noapte, a dormit? De el de ce nu ziceţi nimic. Aveţi mai multe feţe!”, i-a strigat democrat-liberala colegului de la prezidiu.
“Oi avea eu mai multe feţe, dar dumneavoastră n-aveţi pic de obraz. Sunteţi o doamnă şi mă aşteptam să vă comportaţi ca atare, nu ca o femeie de serviciu de la SPIACT (societatea la care este angajată Ani Gheorghe – nr)”, a replicat Solomon, care a şi părăsit sala de şedinţe a CLM cu această ocazie.
Nu înainte însă ca Ani Gheorghe să-l facă “bişniţar”.

Sursa: oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     08-07-2006
    Mesaje
    884

    Mai este putin si se vor bate intre ei..Esta mare bataia pe ciolan..Cel mai bine ar fi ca din vara toti acesti privilegiati sa fie colegi de camera intr-un loc sigur, pazit foarte bine ca sa nu mai pateasca ceva daca se bat intre ei.

    comunistul schimba parul, dar naravul ba

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.