Andreea Tonciu: Craiova e in Moldova, langa Iasi

Andreea Tonciu: Craiova e in Moldova, langa Iasi

3.360
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Andreea Tonciu a fost protagonista unei farse facute de Catalin Maruta, vedeta tv fiind invitata sa prezinte rubrica meteo. Rezultatul? Craiova e langa Iasi.
Catalin Maruta, prezentatorul unei emisiuni de la Pro TV, a dorit sa ii faca o farsa vedetei tv Andreea Tonciu, motiv pentru care a invitat-o sa prezinte vremea folosind tehnologie 6D.

“Sunt doamna respectabila cu tine si tu ma iei la misto. Ce, tu prezinti meteo pe ceata? Bag p**a in ea de ceata, nu mai fac nimic. Lasa-ma in pace. Sunteti nesimtiti”, i-a reprosat Andreea Tonciu lui Victor Slav.

La final, cand a aflat ca totul a fost de fapt o farsa, Andreea Tonciu a incercat sa draga busuiocul, anuntand ca va invata geografia Romaniei, urmand sa dea un examen.

“Mi-am adus aminte si Zimnicea cred ca e in vest…spre nord. Cred ca am confundat si Craiova. Intr-o saptamana o sa invat toata geografia Romaniei si voi da si examen in direct”, i-a promis Andreea Tonciu lui Catalin Maruta.

Sursa: enational.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     31-08-2010
    Mesaje
    255

    Pai si …..va mira ??!?!!….

    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-12-2006
    Locatie
     aici
    Mesaje
    460

    Nu degeaba o cheama …TOANTA…..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.