La anul Craiova poate avea echipă în Liga I

La anul Craiova poate avea echipă în Liga I

766
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ultimul timp s-au făcut multe speculaţii privind viitorul fotbalului craiovean, însă acum încep să apară şi certitudinile. Noua echipă a Craiovei se luptă să promeveze în Liga I şi să facă performanţă în Cetatea Banilor.

Patronul echipei Damila Măciuca, Dan Niţu, a dezvăluit în exclusivitate pentru jurnalulolteniei.ro că îşi doreşte să mute echipa la Craiova, însă până atunci are alt obiectiv: “În primul rând trebuie să promovăm în Liga I. După aceea vom vedea. Eu aş vrea să jucăm la Craiova, însă nu depinde doar de mine. Cu siguranţă, dacă vom promova vom primi mai multe oferte unde să jucăm.

Un lucru pare cert, dacă va ajunge în Liga I trupa lui Dan Niţu nu se va mai numi Damila Măciuca. “Cu siguranţă, dacă vom promova vom schimba numele. Totul va depinde de oraşul unde ne vom muta”, a completat Niţu. Acesta a recunoscut că au fost discuţii cu autorităţile locale din Craiova: “Am vorbit, însă nimic concret. Probabil, mai multe vom discuta dacă vom promova. Se poate schimba tot: culorile clubului, denumire, etc. Noi vrem să avem susţinere din partea Primărieri.

Damila Măciuca se află pe locul secund (promovabil) în Liga a II-a, Seria a II-a, cu 17 puncte, la trei puncte de liderul Corona Braşov şi cu un punct în plus faţă de ACS Poli Timişoara şi FCM Târgu Mureş. În mpmentul de faţă, Damila Măciuca evoluează pe stadionul din Drăgăşani.

Flaviu Dincă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.