PERCHEZIŢII LA SUSPECŢI DE PRODUCERE ŞI COMERCIALIZARE  ILEGALĂ DE BĂUTURI ALCOOLICE

PERCHEZIŢII LA SUSPECŢI DE PRODUCERE ŞI COMERCIALIZARE  ILEGALĂ DE BĂUTURI ALCOOLICE

236
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, sprijiniţi de luptători ai S.I.R Dolj, beneficiind de suportul de specialitate al ofiţerilor D.G.I.P.I. şi lucrători ai Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Craiova, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, efectuează şase percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti, municipiul Craiova şi comuna Valea Stanciului, judeţul Dolj, în vederea destructurării  unei reţele de producere şi comercializare ilegală de băuturi alcoolice spirtoase (whisky).
 
Până în acest moment, poliţiştii au descoperit, în municipiul Bucureşti, o fabrică clandestină unde se producea şi îmbutelia, ilegal, whisky contrafăcut ce, ulterior, era distribuit şi comercializat în mai multe judeţe, inclusiv în judeţul Dolj.
 
La finalizarea acţiunii, vom reveni cu mai multe detalii.
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.