Alegeri la PDL Dolj si prezentarea candidatilor ARD la alegerile parlamentare

Alegeri la PDL Dolj si prezentarea candidatilor ARD la alegerile parlamentare

808
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La sediul Casei de Cultura a Studentilor din Craiova are loc sedinta de Birou Permanent Judetean a PDL Dolj. Europarlamentarul Marian Jean Marinescu, vicepresedinte al PDL Dolj, vorbeste despre rezultatele bune obtinute de democrat-liberali in campaniile electorale din acest an.

„Ii multumesc domnului Radu Berceanu, cel care ne-a ajutat atat de mult in toti acesti ani”, a spus Marian Jean Marinescu.

Astazi, PDL isi va alege un nou presedinte.
„De acum încolo trebuie să ne pregătim un candidat cu mult timp înainte de scrutin. Experienţa de la locale trebuie să ne ajute în această campanie. Trebuie să aplicăm nişte metode de campanie care să ne aducă câştigul. Campania pentru referendum a fost una atipică. Cred că am ales foarte bine, cu ajutorul dumneavoastră, cu ajutorul celor dn secţii. Am avut cel mai bun rezultat din Oltenia. Experienţa de la această campanie trebuie să ne folosească. Trebuie să folosim acelaşi mod de organizare, am fost organizaţi şi disciplinaţi. Acum, chiar dacă sarcina va fi mai uşoară, acum este şi mai important, una dintre rugăminţile mele este să ne alegem reprezentanţi în secţiile de votare, aşa cum îmi place mie să spun, lipsiţi de bun simţ” – Marian Jean Marinescu, preşedinte interimar al PDL Dolj.

„Mi-am adus aminte că în sala asta sunt tot acasă. Văd pe lista asta un singur candidat şi sunt 13 persoane în comisia de numărare. Ştiam că vin la o întrunire în care în prima parte se vor organiza alegerile şi apoi se vor prezenta candidaţii” – Cezar Preda, prim-vicepreşedinte al PDL.

„PDL, o să vorbesc şi despre ARD dar peste o jumătate de oră, are o misiune grea. În loc să ne pregătim pentru alegerile din noiembrie, ne-au băgat ăştia în referendum. A fost un efort teribil. Preşedintele partidului a avut de luat decizii rapide. S-au analizat candidaturi cu mult înainte de a trece prin filtrul acestei înfiinţate comisii de etică” – Cezar Preda, prim-vicepreşedinte al PDL.
Până pe 9 decembrie mai este o lună şi ceva, lucrurile se schimbă, sunt fluide, dar frământările noastre nu au ajutat cu nimic România. Şi dacă miza de a afec politică e numai să câştige unul şi să piardă celălalt, este un concept pe care eu nu-l accept” – Cezar Preda, prim-vicepreşedinte al PDL.

„Cei care au beneficiat de fonduri s-au retras tiptil din peisaj, am rămas noi cu pieptul gol şi ne-am trezit că trebuie să îl apărăm pe preşedinte”, Cezar Preda, prim-vicepreşedinte al PDL.

„Cred în şansa noastră, şi programul ala care îl ştiu, ma frământ cu cine îl duc la îndelinire. Şi trebuie să alegem din rândul nostru oameni buni că de aia cu gel pe păr şi cu pantofi ciocaţi am mai văzut” – Cezar Preda, prim-vicepreşedinte al PDL.

„La calculator acum, dacă nu eşti atent, şi apeşi enter, termini două facultăţi o dată!” – Cezar Preda, prim-vicepreşedinte al PDL.

Sursa: lupamea.ro



4 COMENTARII

  1. #1
    Rocker
    Data de inscriere
     10-05-2010
    Locatie
     St. Mesmin
    Mesaje
    828

    „… Multumesc domnului Radu Berceanu…”, „Trebuie să aplicăm nişte metode…”, „…am fost organizaţi şi disciplinaţi…”, „…lipsiţi de bun simţ…”, „…un singur candidat şi sunt 13 persoane în comisia de numărare…”, „… în prima parte se vor organiza alegerile şi apoi se vor prezenta candidaţii…”, „…am rămas noi cu pieptul gol (el si Elena Udrea n.m.) şi ne-am trezit că trebuie să îl apărăm pe preşedinte…”, „… dacă nu eşti atent, şi apeşi enter, termini două facultăţi o dată…”

    Gandire tipic PDL-ista.

    "Nu A®nA£elegi un lucru pe deplin decA¢t dacAƒ poA£i sAƒ i-l explici bunicii." <Albert Einstein>
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     in eter
    Mesaje
    2709

    Cred în şansa noastră, şi programul ala care îl ştiu, ma frământ cu cine îl duc la îndelinire. Şi trebuie să alegem din rândul nostru oameni buni că de aia cu gel pe păr şi cu pantofi ciocaţi am mai văzut” – Cezar Preda, prim-vicepreşedinte al PDL.

    Asta e cea mai tare .

  3. #3
    Rocker
    Data de inscriere
     10-05-2010
    Locatie
     St. Mesmin
    Mesaje
    830

    Cred ca se schimba moda in PDL. Nu se mai da cu gel, se lasa parul nespalat o luna. Nu se mai poarta pantofi ci tenisi.

    "Nu A®nA£elegi un lucru pe deplin decA¢t dacAƒ poA£i sAƒ i-l explici bunicii." <Albert Einstein>
  4. #4
    Spammer
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     in eter
    Mesaje
    2710

    shhhhhhhhhhhhhh tu nu ai vazut conducerea ca e la Kastium ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.