Cezar Preda: Nu am vorbit despre babe aşa degeaba

Cezar Preda: Nu am vorbit despre babe aşa degeaba

820
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda se adresează Consiliului Judeţean de Coordonare al PDL Dolj.

„Statul român nu este drept acum şi noi trebuie să îl ajutăm să ajungă pe calea cea dreaptă. Talpa, oamenii de jos vor altceva acum, vor să vadă că au un viitor, că aceşti tineri ai noştri vor avea unde să lucreze” – Cezar Preda, prim-vicepreşedinte al PDL.

„Nu doresc nimăniu cicatricile pe care le am eu. Jucaţi acum o carte mare, jucaţi ca o echipă, nu mai faceţi calcule! Nu USL e problema noastră, problema noastră suntem noi, cât de puternici suntem noi, cât de vii suntem, văd şi pe feţe dumneavoastră că din 500, 10 nu sunt vii, puternici suntem noi dacă ştim ce putem noi face. ARD este ceea ce ne trebuia acum. Mulţi au spus ca PDL este de fapt şi că restul este de imagine. Nimeni nu face experimente de dragul de a face experimente cu două luni înainte” – Cezar Preda, prim-vicepreşedinte al PDL.

Sursa: lupamea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    307

    Problema e ca oamenii de ”jos” o sa traiasca bine atunci cand o sa se ridice si o sa va bage pe voi acolo unde va este locul.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.