Policlinica Craiovița Nouă a fost inaugurată de premierul României

Policlinica Craiovița Nouă a fost inaugurată de premierul României

933
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Premierul României, Victor Ponta, a fost alături de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu în vizită la recent renovata policlinică din cartierul Craiovița Nouă.

Pe lângă mulțimea adunată să îl salute pe premierul României, la acest eveniment a participat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, fiind persoana care a dorit ca premierul să viziteze Policlinica Craiovița Nouă. În acest fel, primarul i-a arătat premierului unul din lucrurile bune care s-au făcut până acum în domeniul medical în Craiova și ce nevoie este de construirea unui spital municipal. ”Sunt aici cu un primar care dincolo că este un primar USL este primarul Craiovei pentru că ei au votat-o. M-a adus aici ca să îmi arate ce a făcut din forțe proprii și ca să îi promit că o să o ajut să facă un spital municipal. Sper ca în Craiova să fie un spital modern, sigur că după spital primarul o să îmi zică că este nevoie de un stadion modern. Sper să fie cât mai multe investiții aici, așa cum au făcut cei de la Ford”, a declarat Victor Ponta, premierul României.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.