Ponta, Olguţa şi… inaugurările electorale

Ponta, Olguţa şi… inaugurările electorale

609
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Policlinica din cartierul Craioviţa Nouă, situată în imediata apropiere a Şcolii nr. 30, proaspăt renovată de Primăria Craiova, a fost redeschisă astăzi. Evenimentul a căpătat o amploare deosebită dată fiind prezenţa la inaugurare a premierului Victor Ponta şi a fostului prim-ministru Călin Popescu Tăriceanu. Aceştia au profitat de ocazie şi au încercat o baie de mulţime, în ciuda puţinelor grade de afară. Mulţimea adunată în faţa clinicii a strâns, totuşi, din dinţi, şi a aşteptat supusă sosirea celor doi invitaţi ai primarului Craiovei, Olguţa Vasilescu. Doar a fost ordin de partid…

Vizita premierului la Uzina Ford din Craiova a picat cât se poate de bine pentru municipalitate. Autorităţile locale au profitat de ocazie şi l-au invitat pe şeful Guvernului la un eveniment care, în mod normal şi din experienţele trecute, nu s-ar fi bucurat de o atenţie sporită din partea directorilor de instituţii deconcentrate sau a „craiovenilor”. Datele problemei s-au schimbat, însă, în momentul când, pe filieră de partid, s-a dat ordin de strângere a rândurilor. Fiecare şef de instituţie publică din judeţ, penelist sau pesedist, şi-a adunat din angajaţi şi s-a postat în faţa policlinicii din Craioviţa Nouă, unde trebuia să sosească Victor Ponta. Înfrigurarea a fost cu atât mai mare cu cât oaspeţii au întârziat mai bine de 30 de minute. Cheful de aplaudat s-a stins cu fiecare secundă, astfel că mulţimea nu s-a arătat prea „în vână” la apariţia oficialităţilor.

Victor Ponta a salutat, a schimbat câteva cuvinte şi şi-a strâns mâinile cu câţiva dintre cei prezenţi, după care a mers direct în clădirea policlinicii, unde a stat doar câteva minute. La ieşire a făcut o scurtă declaraţie presei, spre dezamăgirea mulţimii, care se aştepta la mai multe cuvinte din partea premierului.

Din informaţiile Craiovaforum, venite pe surse, mai mulţi dascăli au primit astăzi sarcina de a merge cu elevii la inaugurarea policlinicii din Craioviţa Nouă. De altfel, printre angajaţii şi directorii de deconcentrate prezenţi au putut fi observate şi câteva grupuri de tineri.

           

              



8 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     06-10-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    191

    speranta moare ultima !!!

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-04-2008
    Mesaje
    40

    Penibil.

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    81

    nu stiu daca e penibil dar astept sa vad si eu ceva din promisiunile ,din timpul campaniei, facute de doamna primar

    Citat Mesaj initiat de babuji77
    Penibil.
  4. #4
    Addicted!
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1803

    Aceast policlinica arata muult mai bine decat orice spital din Craiova!Anul trecut am trecut pe acolo! Nu cred ca avea nevoie de vreo renovare!
    mai bine renovau cel putin un salon de la Spitalul NR 2 care este o „Cocina”!
    Dar deh e mai mare reclama si prostime de manevrat in CV9!

    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     06-10-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    192

    sau poate mai renovau ceva prin spitalul nr 1 , am auzit ca umbla gongile pe acolo si cade tencuiala pe tine

  6. #6
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    454

    Mai bine nu mai renovau nimic! Ar trebui sa externalizam sanatatea. Sa ne tratam bolile in Bangladesh, Bunga Bunga sau Botswana. Romania, sa fie asa… ceva ce seamana a un camping imens, unde sa stam cu gratarele incinse cat e ziua de lunga, sa se cultive doar hamei, tutun si ceva „ierburi aromate”. Gata cu industria, sa se duca naibii si agricultura, totul sa se duca de rapa. Poluare zero, vom trai 150 de ani. Moneda oficiala sa devina cea a statului Botswana. Sa adunam de la fiecare cetatean, in fiecare luna, cate o moneda pentru politicienii nostri si sa le-o dam… In felul acesta, ar avea parte lunar de 23 milioane de p….le. Sa le ajunga. Ca prea isi bat joc de noi!

    Cu stima,

    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit......................
  7. #7
    Member
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    123

    Bravo panda,adevarul este ca noi oltenii ne meritam soarta….iar d-na primar de cand a pus ”fundul” pe scaun,in cateva luni bune nu a facut nimic,nimic,nici macar nu a putut finaliza lucraril;e facute de precedentul’ primar…….bataie de joc….unde este adapostul pt caini??a primis ca atunci cand va ajunge la carma orasului vor disparea maidanezii….nu am vazut nicio masina de ”henghieri”….ni8mic,cainii s au inmultit,iar daca te duci in parcul romanescu,te manca maidanezii…..rusine….

  8. #8
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    494

    Stau langa policlinica, avura noroc ca fusei la servici azi, ca primeau o oala de noapte in muian …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.