The Happy Movie & Workshop

The Happy Movie & Workshop

545
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Locatie: Craiova, Caffe Puzzle, strada A.I.Cuza intersectie cu Calea Bucuresti.

Data: 17 noiembrie 2012

Orele: 15.00 – 19.00

Pret bilet: 15 lei platit in avans la Euro Office Invest, pe Calea Bucuresti, blocul A1, parter.

20 de lei in ziua evenimentului.

Detalii la: 0740.707.074 (Marius Capatana)

Despre Happy Movie:

Timp de 4 ani, regizorul nominalizat la Oscar, Roko Belic, a colindat lumea intreaga. A mers din SUA pana in Japonia, din Danemarca pana in Africa, pentru a descoperi care este secretul celei mai ravnite emotii, fericirea!

Pe parcursul celor 78 de minute, multipremiatul documentar Happy Movie insumeaza interviuri cu bastinasi, simple persoane, experti in dezvoltare personala sau neurologi specializati in studiul fericirii, spre o mai profundă înţelegere a ceea ce inseamna fericirea şi cum putem urmări o viata mai sanatoasa si mai fericita.

HAPPY, un documentar exceptional, combină  elemente din viaţa reală, dramă umană şi ştiinţa de ultimă oră pentru a oferi perspective în misterele fericirii.

Pentru rezervarea locului, va rugam sa confirmati prezenta la acest eveniment pe pagina de Facebook aici.

Tari in care s-a realizat cercetarea:  USA, Brazilia, Anglia, Scotia, Egipt, India, Japonia, Bhutan, Danemarca, Namibia, Kenya, China, Thailanda.

Interviuri cu experti si neurologi in domeniul fericirii, precum: Ed Diener, Sonja Lyubomirsky, Daniel Gilbert, Gregory Berns, Mihaly Csikszentmihalyi, P. Read Montague, Tim Kasser si Richard Davidson

Narat de Marci Shimoff, autor al best seller-ului  Happy for No Reason si Chicken, Soup for the Woman’s Soul.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.