Vor candida Solomon şi Mărinică Dincă pentru fotoliul de primar al Craiovei?

Vor candida Solomon şi Mărinică Dincă pentru fotoliul de primar al Craiovei?

387
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Odată cu apropierea alegerilor locale încep să se precipite lucrurile. Antonie Solomon a dezvăluit că s-ar putea realiza o alianţă între PD-L şi UNPR.

În momentul în care a aflat că alegerile locale vor avea loc în luna iunie a acestui an, primarul Craiovei a devenit extrem de îngrijorat. „Mă aflu într-o situaţie ciudată. Sunt membru PD-L, dar mi-am anunţat candidatura pentru UNPR. Cred că până la urmă cred că va fi o alianţă între cele două partide şi va fi un singur candidat“, a spus Solomon.

Auzind această variantă enunţat de primarul Craiovei, viceprimarul Mărinică Dincă a fost foarte revoltat. „Nu mă interesează ce spune Antonie Solomon. Este problema dânsului. Oricum, în ultimele luni domnul Solomon a spus multe lucruri şi prefer să îl ignor“, a afirmat Mărinică Dincă.

Flaviu Dincă



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     08-07-2006
    Mesaje
    885

    -cred ca cel mai intelept ar fi sa se trezeasca din acest vis urat in care au cazut, sa vada situatia reala din tara, sa se opreasca din aceasta goana nebuna dupa bani si putere si sa nu mai candideze nici unul..

    comunistul schimba parul, dar naravul ba

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.