Avioanele… urcă şi coboară membrii ARD Dolj: Berceanu le face, Dincă le...

Avioanele… urcă şi coboară membrii ARD Dolj: Berceanu le face, Dincă le lansează

994
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În vreme ce Mărinică Dincă, fost viceprimar al Craiovei, acum candidat din partea ARD Dolj la alegerile parlamentare, declară că unul dintre motivele pentru care vrea în Parlament este relansarea avioanelor construite la Craiova, colegul lui de partid, Radu Berceanu, spune că nu mai vrea o funcţie de senator pentru că intenţionează să construiască un avion.

Senatorul PDL Radu Berceanu şi-a remotivat, luni, decizia de a nu mai candida pentru un nou mandat de senator. El a declarat presei centrale că hotărârea a luat-o încă de anul trecut, pentru că intenţionează să se ocupe, în viitor, de construirea unui avion. Dealtfel, senatorul a precizat că lucrează deja la construirea unui avion proiectat de el. “Împlinesc cât de curând 23 de ani de când sunt prin Parlament. Eu am fost în toate legislaturile şi cred că este suficient. Cred că trebuie să mai vină şi alţii mai tineri, mai proaspeţi, cu alte idei, cred că ne trebuie o împrospătare. (…) Eu am o meserie care îmi este foarte dragă. Eu am să fac nişte avioane. Am să fac un avion şi după aceea, dacă toate lucrurile o să iasă cum sper eu să iasă, o sa fac o fabrică de avioane. E un proiect destul de ambiţios şi de dificil, mai ales de unul singur, dar eu mi-am mai propus şi alte lucruri dificile şi le-am realizat. Sunt convins că am toate şansele”, a declarat Berceanu.

Pe de altă parte, mult mai tânărul Mărinică Dincă, nu ştie să construiască avioane, însă îşi doreşte, după cum a afirmat astăzi, „ca Fabrica de Avioane să funcţioneze aşa cum a fost gândită, la capacitate maximă şi să facem acele avioane cu care ne mândrim”.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.