Gelu Vişan, candidat PP-DD Dolj pentru Camera Deputaţilor

Gelu Vişan, candidat PP-DD Dolj pentru Camera Deputaţilor

461
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Deputatul Gelu Vişan a anunţat, marţi, cu prilejul depunerii candidaturii pentru un nou mandat de deputat în acelaşi colegiu – Colegiu 8 Băileşti – din partea Partidului Poporului-Dan Diaconescu că a demisionat din PDL şi s-a înscris în PP-DD

„Astăzi la ora 12, după 20 de ani de activitate în PDL Dolj, după ce organizația PDL Dolj a luat decizia fără nici un motiv întemeiat de a renunța la ceea ce a făcut un deputat pentru cetățenii din Băilești, am fost înlocuit – probabil nu mă pricep la a face bani din ceea ce înseamnă funcțiile la stat, am fost dați la o parte de mai mulți directori de la stat, pentru că dacă vă uitați pe liste majoritatea sun foști directori de la stat, care au avut ca preocupare să se îmbogățească de la stat. Eu nu m-am priceput și acesta a fost unul dintre motive. Am venit într-o echipă de prieteni buni, nu am făcut niciodata un secret că l-am susținut în perioda grea pe Antonie Solomon,este un motiv important pentru care sunt aici, nu m-am ferit să spun că sunt un prieten al domnului Nețoiu. Alături de dânșii recunosc că am vorbit cu domnul Diaconescu și așa cum vedeți că zvonurile că aș pleca în țară sunt neadevărate,cred că este obligația mea ca deputat ales de cetățenii localităților din colegiul Băilești, să îi reprezint în continuare în Parlament, mai ales că eu cred că mi-am făcut datoria față de localitățile din colegiul meu și mai cred că timp de 4 ani de zile mi-am făcut datoria trimis de partid, la televizor să îmi apăr partidul. Cănd apăram partidul și eram convins că măsurile le luăm vor fi compensate de crearea de locuri de muncă,nu am știut însă că aceia care erau în tranșee stăteau și  numărau banii pe care îi făceau pe spatele unor fraieri ca mine care apăreau la televizor. Cred că principalul motiv este și acesta cine vede să învețe,  dacă îți aperi prea mult partidul din care faci parte ești dat la o parte. Sunt alături de  o echipă tânără, frumoasă,sunt alături de mulți colegi din PDL care au fost dați afară, domnul Pană, domnul Preotu și alți colegi care sunt printre noi”



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.