Listele cu beneficiarii programului “Casa Verde” 2011 – persoane fizice

Listele cu beneficiarii programului “Casa Verde” 2011 – persoane fizice

712
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doljenii, persoane fizice, care au dosare pentru accesarea programul privind instalarea sistemelor de încălzire regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, în perioada 2-6 iunie 2011, se pot prezenta, de luni, la Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Craiova. Pe site-ul instituţiei se găsesc atât lista solicitanţilor acceptaţi în program, cât şi cea a celor care au fost respinşi. “Beneficiarii sunt rugaţi să se prezinte la agenţiile teritoriale în vederea semnării contractelor după aprobarea bugetului AFM, dată care va fi ulterior anunţată pe site-ul instituţiei. Contestaţiile se vor depune până în data de 6 februarie a.c., la sediul AFM, prin poştă, fax, e-mail (victoria.antoci@afm.ro) sau personal, la registratura instituţiei”, spun reprezentanţii Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Craiova.

Listele pot fi vizualizate astfel:

www.afm.ro → Programe finanţate din Fondul pentru mediu → Programul privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire (Programul „Casa Verde”) – Persoane Fizice → Informaţii privind programul casa verde-persoane fizice 2011. Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Craiova – Biroul „Casa Verde”, tel.: 0251.530.010, interior 123.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.