Licitatie pentru panourile publicitare

Licitatie pentru panourile publicitare

367
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

L.O.V.: Nu mai dau dispoziții de demolare până nu se schimbă prefectul
Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a declarat, în ședința Consiliului Local, că trebuie să fie demolate mai multe panouri publicitare ilegale, însă nu se vor mai elibera dispoziții de demolare din partea primarului până nu se va schimba prefectul de Dolj.

Problema prelungirii contractului de asociere, încheiat între Consiliul Local al Municipiului Craiova şi S.C “EUROMEDIA GROUP” S.A. Bucureşti, având ca obiect exploatarea în comun a unor mijloace de publicitate amplasate pe domeniul public al municipiului Craiova, a fost deviată de consilierii locali. Ionel Pană, consilier local, a solicitat să se facă licitație pentru panourile publicitare, așa cum se va face pentru chioșcuri. ”Ar trebui să se respecte aceleași principii, situația panourilor fiind similară celei a chioșcurilor”- Ionel Pană. Primarul Craiovei a declarat că această problemă s-a analizat cu experții financiari ai primăriei și s-a ajuns la concluzia că prin licitație banii care ar intra în bugetul local ar fi mai puțini. ”Trebuie să se facă o distincție între panourile amplasate legal și cele care sunt în ilegalitate. Există proprietari care sunt de bună credință și care plătesc taxele și alții care nu au mai plătit de mult timp. Puteam să facem licitație pentru panouri dar am ajuns la concluzia că vom câștiga mai mult dacă primim un procent de 45 % din ce produc firmele. Licitație se făcea dacă le dădeam jos, dar aștept să se schimbe prefectul până să mai dau vreo dispoziție de demolare”,a declarat primarul Craiovei.Viceprimarul Craiovei a mai adăugat că în acest moment se dorește o colaborare cu firme serioase și că, dacă vor mai fi societăți care își vor manifesta interesul de a amplasa panouri publicitare în municipiu, li se va pune spatiu la dispoziție.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.