Echipa câştigătoare a USL Olt, prezentată oficial

Echipa câştigătoare a USL Olt, prezentată oficial

309
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pentru oltenii interesaţi de ce se întâmplă în viaţa politică a judeţului Olt, lista celor zece nu a fost una surprinzătoare, chiar dacă de pe ea lipsesc Bulă şi Bobeş. Paul Stănescu a fost cel care a avut rolul de amfitrion, prezentând echipa câştigătoare pentru judeţul Olt: Colegiul Senat 1 – Darius Vâlcov, Colegiul Camera Deputaţilor 1 – Emil Moţ, Colegiul Camera Deputaţilor 2 – Daniel Bărbulescu; Colegiul Senat 2 – Mihai Niţă, Colegiul Camera Deputaţilor 3 – Florin Iordache, Colegiul Camera Deputaţilor 4 – Virgil Delureanu, Colegiul Camera Deputaţilor 5 – Dan Ciocan; Colegiul Senat 3 – Dan Şova, Colegiul Camera Deputaţilor 6 – Gigel Ştirbu, Colegiul Camera Deputaţilor 7 – Alexandru Stănescu.


„În campania electorală de la locale am făcut un apel către toţi cetăţenii judeţului Olt şi le mulţumesc pentru că au fost lângă noi. Aşa cum ştiţi, am reuşit să constituim cea mai mare forţă politică a USL, la nivel naţional. Acum, le cer ca la alegerile din 9 decembrie să fim împreună pentru a definitiva această mare echipă pentru interesul general al locuitorilor judeţului Olt. Ne-am propus să facem multe: vrem ca în următorii patru ani să treacă o autostradă şi prin Olt, ne dorim să avem centură ocolitoare la Slatina, Balş, cât mai repede, investiţii în infrastructura şcolară, sănătate, pentru că suntem deficitari şi la acest capitol. Vrem să avem apă şi canal în cât mai multe localităţi, să avem cât mai multe investiţii private, dar şi guvernamentale. Să avem în cele din urmă locuri de muncă, problema, poate, cea mai acută în judeţul Olt la ora actuală”,
a spus preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu.

Alexandru Stănescu, susţinut de organizaţiile din sudul judeţului

Paul Stănescu a ţinut să facă unele precizări cu privire la candidatura fratelui său pe Colegiul 7 – Camera Deputaţilor, pentru a evita speculaţiile şi interpretările maliţioase.

 

„Nu am fost de acord, la început, cu această candidatură. Ştiam că se vor face tot felul de speculaţii, care în presă deja s-au făcut. Însă, pentru cine nu ştie, fratele meu este din 1995 membru al organizaţiei PDSR Slatina. De asemenea, în toate campaniile electorale el s-a implicat foarte mult. Fiind din zona Corabia, a fost alături în toate campaniile, a avut o legătură bună cu toţi primarii din zonă. Propunerea de a candida a venit din partea organizaţiilor PSD Corabia, Izbiceni, Tia Mare, Ianca, Brastavăţu, PNL Giuvărăşti, Urzica”, a declarat Stănescu.

„Unul dintre voturile care a dus la căderea guvernului a fost al meu”

Doi dintre actualii candidaţi USL au făcut parte până în urmă cu câteva luni din fostul legislativ portocaliu, însă, când au simţit că nu-şi mai pot privi alegătorii în ochi pentru a le explica de ce este nevoie doar de tăieri şi impozitări suplimentare, au decis să întoarcă armele.


„Aş vrea să subliniez faptul că unul dintre voturile care a dus la schimbarea regimului politic din România îmi aparţine. Acea moţiune de cenzură a trecut la foarte puţine voturi. Până pe 9 decembrie am un «contract» cu slătinenii, cărora le mulţumesc pentru onoarea făcută mie acum patru ani de a-i reprezenta în Parlament. Ei au fost cei care, prin întâlnirile avute, au contribuit în mare măsură la acel vot şi la trecerea mea într-o nouă echipă. O echipă puternică, zic eu, care la nivel parlamentar nu a mai existat până în acest moment în Olt. Sunt convins că vom răspunde în măsura încrederii cu care vom fi învestiţi pe 9 decembrie”,
a conchis Daniel Bărbulescu.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.