Valeriu Zgonea: La Camera Deputaţilor nu există nicio iniţiativă de modificare a...

Valeriu Zgonea: La Camera Deputaţilor nu există nicio iniţiativă de modificare a legii ANI

565
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

În legătură cu informaţiile apărute astăzi în presă, potrivit cărora Legea ANI ar urma să fie modificată în Parlament, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, precizează:

1. În acest moment, nu există nicio iniţiativă, la nivelul Camerei Deputaţilor, de modificare a legii ANI, astfel încât cu atât mai puţin se poate vorbi despre existenţa vreunei proceduri parlamentare demarate în acest sens.

2. Dimpotrivă, în ce priveşte conduita parlamentarilor – mai exact a deputaţilor -, dialogul dintre Camera Deputaţilor şi ANI s-a intensificat în ultimele luni, ca urmare a iniţiativei comune a Preşedintelui Camerei Deputaţilor şi, respectiv, a Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Integritate.

3. În prezent, există un Proiect de Hotărâre a Camerei Deputaţilor privind modificarea şi completarea Regulamentului Camerei Deputaţilor, unele dintre propuneri făcând referire la incompatibilităţi. Aceste prevederi concordă cu observaţiile şi propunerile Agenţiei Naţionale de Integritate, transmise în cadrul dialogului instituţional.

4. În cadrul dialogului cu reprezentanţii societăţii civile, la nivelul Camerei Deputaţilor s-a constituit un grup de lucru ce a purtat discuţii cu Organizaţii Neguvernamentale reprezentative pentru societatea civilă din România. Membri ai Comisiei pentru Regulament şi ai Comisiei Juridice, de Disciplină şi Imunităţi din Camera Deputaţilor au participat la întâlniri de lucru cu reprezentanţi ai acestor organizaţii. Discuţiile şi întâlnirile de lucru au avut ca obiect redactarea unui Cod de conduită al deputaţilor şi găsirea soluţiei procedurale optime în scopul adoptării unui asemenea Cod.

Cabinetul Preşedintelui Camerei Deputaţilor
VALERIU ŞTEFAN ZGONEA



3 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     06-10-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    208

    sunt curios , pe cine o sa mai promoveze Zgonea , ca a cam dat-o in bara cu Florentin Balosin Gust , a remarcat lumea ca nu stie sa lege 3 cuvinte si ca „chestie” este nelipsit din orice fraza pe care o compune .

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    507

    Gust este un semianalfabet cand vine vorba sa scoata si el ceva coerent pe gura ,,,

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     06-10-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    212

    si , ai idee pe cine mai lanseaza catre un fotoliu stabil Zgonea ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.