Bladi & Dr Mako lanseaza cel de-al 2-lea single, “Fly Around Me”,...

Bladi & Dr Mako lanseaza cel de-al 2-lea single, “Fly Around Me”, odata cu clipul acestuia !!!

287
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 4,33)

Proiectul craiovean ce a deveni cunoscut datorita single-ului de debut – “Alive”, Bladi & Dr Mako lanseaza cel de-al 2-lea single, “Fly Aroud Me” si videoclipul acestuia.

Ca si “Alive”, piesa “Fly Around Me” este un single produs de Mihai Ristea, aceasta fiind preluata tot de labelul spaniol Squad Music si este un remake al unei piese din seria pop rock marca Bladi and Dr. Mako, ea numindu-se initial “On My Way”. De fapt a ramas doar refrenul, strofa din “Fly Around Me” este cu totul alta. Este o piesa cu accente de club mai puternice si cu acelasi caracter pop al vocii inconfundabile a lui Adi Blejoiu.
“Cu toate ca audiotrack-ul a fost finalizat undeva pe la sfarsitul primaverii, eu si Dr Mako am hotarat ca lansarea s-o facem odata cu videoclipul, lucru care ne-a decalat un pic planurile, dar nu are nimic, iata ca am avut un prilej minunat de a arata lumii piesa noastra: Zilele Craiovei.”, declara Bladi (Adi Blejoiu).

Videoclipul este proiectat in doua planuri, unul este de pe Transalpina, singurul loc in care poti atinge norii, unde au filmat niste cadre minunate, multa deschidere, maretie, libertate, cer, stanci, flori de colt, zbor si care apare cel mai mult la refren. Aici au mai filmat si secvente dintr-un dans pe stanci cu colegele lor, Lelia si Monica – un dans cu tendinte tribale, ele fiind tatuate pe tot corpul. Iar cel de-al doilea plan cel al povestii unde doi tineri actori, Vlad Popescu si Ruxandra Chelaru reusesc sa dea viata scenariului scris de Dr Mako in special, Bladi si Andrei Ursu – regizorul acestui clip, decorul fiind Parcul “Nicolae Romanescu” din Craiova in principal.

Este o poveste cu si despre ingeri care capteaza interesul de la inceput, iar cei doi tineri trec prin urmatoarele stari succesive: fericire, soc, disperare, resemnare si regasirea din final. In clip apare scurt si fetita lui Adi, Emma care isi joaca si ea rolul foarte bine.

“Filmarile de pe Transalpina au fost cu… peripetii. Ne-a plouat, ne-a baut vantul, ne-a fulgerat. A trebuit sa intrerupem de nenumarate ori. A trebuit refacut machiajul fetelor de mai multe ori. O dificultate s-a dovedit a fi executarea dansului pe pietrele de pe platoul unde s-a filmat, insa cu multa rabdare si profesionism totul se rezolva.”, a spus Dr Mako (Alin Macovei Moraru).



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.