S.C.M. ”U” CRAIOVA – C.S.U. Atlassib SIBIU

S.C.M. ”U” CRAIOVA – C.S.U. Atlassib SIBIU

349
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

BASCHET FEMININ
LIGA NAŢIONALĂ, ETAPA VIII-a, CRAIOVA, Sala Sporturilor ” Ion CONSTANTINESCU”, 03.11.2012, 14:00
S.C.M. CRAIOVA – A.C.S. Sepsi SIC SFÎNU-GHEORGHE
Milan NISIC, antrenor S.C.M. CRAIOVA: ” Se anunţă un meci foarte disputant. Echipa adversă este una dintre formaiile cu care ne luptăm pentru un loc în play-off. Am încredere că vom reuşi să ne impunem întrucît echipa evoluează din ce în ce mai bine, de la meci la meci. Am avut o evoluţie apreciabilă la Satu-Mare şi sunt convins că fetele îşi doresc foarte mult să le ofere spectatorilor un jjoc spectaculos care să se concretizeze şi cu o victorie.”

VOLEI FEMININ
DIVIZIA A 1, ETAPA V-a, PITEŞTI, 03.11.2012, 16:00
C.S. Argeş Volei PITEŞTI – S.C.M. ”U” CRAIOVA
Mircea Dudaş, antrenor principal S.C.M. CRAIOVA: ” Este un meci dificil întrucît întîlnim o echipă care imprevizibilă care nu a cunoscut, încă, gustul victoriei în acest campionat. Noi mergem să cîştigăm acest joc, dar trebuie să fim atenţi pe toată durata partidei şi să ne luptăm pentru fiecare minge.”

VOLEI MASCULIN
DIVIZIA A 1, ETAPA V-a, CRAIOVA, Sala Sporturilor ” Ion CONSTANTINESCU”, 03.11.2012, 16:30
S.C.M. ”U” CRAIOVA – C.S. Phoenix ŞIMLEUL SILVANIEI
Dănuţ PASCU, antrenor S.C.M. CRAIOVA: ” Este un meci dificil care se anunţă a fi foarte disputat. Întîlnim o nou-promovată care are şi în componenţă trei jucători care sezonul trecut au evoluat la Craiova. Noi ne-am pregătit serios pentru acest meci. Doresc ca băieţii să fie la fel de concentraţi ca în partidele din startul acestui campionat şi să-şi facă treaba în teren. Continuînd în aceiaşi maniera şi cu sprijinul publicului sunt convins că vom face din nou un joc bun.”

BASCHET MASCULIN
LIGA NAŢIONALĂ, ETAPA VI-a, CRAIOVA, Sala Sporturilor ” Ion CONSTANTINESCU”, 03.11.2012, 19:00
S.C.M. ”U” CRAIOVA – C.S.U. Atlassib SIBIU
Andjelko MANDIC, antrenor S.C.M. CRAIOVA: ” Un meci important pentru noi. Jucătorii sunt foarte montaţi pentru acest joc dorind să-şi ia revanşa după insuccesul din Cupa României. Avem un start bun de campionat şi trebie să demonstrăm că acest start nu este unul deloc întîmplător. Sunt convins că vom avea, din nou, o sală arhiplină lîngă noi şi tocmai de accea vom da totul în teren pentru a-i mulţumi acest public minunat din Craiova.”

BASCHET MASCULIN
LIGA I, Grupa B, ETAPA I, CRAIOVA, Sala Sporturilor ” Ion CONSTANTINESCU”, 04.11.2012, 13:30
S.C.M. 2 CRAIOVA – C.S. Concordia CHIAJNA

În cadrul acestei competiţii Craiova este reprezentată de o echipă formată din pasionaţi jucători de baschet din Bănie care doresc să-şi continue activitatea competiţională, jucătorii fiind şi cei care susţin financiar participarea în această compettiţie, gruparea sportivă S.C.M. Craiova nefiind în nici un fel implicată financiar.

Lotul echipei S.C.M. 2 CRAIOVA, SEZONUL 2012-2013:
Cristian DUMITRU, Ion FUIOREA, Florin GÎDOIU, Ovidiu IONESCU, Bogdan MINUNE, Bogdan PETELEALĂ, Octavian POPA, Nicolae POPESCU, Tudor POPOVICI, Sebastian PRIOTEASA, Mihăiţă SOCOL, Paul SURTEA, Andrei ŞOLEA, Claudiu TICU, Mihăiţă VLĂDUŢ.
Antrenor: Cătălin GÎRLEANU



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.