Hilton la Craiova?

Hilton la Craiova?

3.061
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

Un PUD referitor la construirea unui hotel Hilton de patru etaje în centrul Craiovei, vizavi de Universitate a apărut pe lista documentelor de urbanism supuse dezbaterii publice pe site-ul primăriei Craiova. >

Este vorba despre un hotel din gama Hilton Garden INN, care ar urma să fie realizat pe strada AI Cuza, peste drum de Universitate, lângă fostul sediu al Teatrului de Păpuşi.

„Elaborare P.U.D pentru Construire hotel „Hilton Garden INN”2S+P+4E” pentru care a fost iniţiată prezenta documentaţie – zona care urmeaza a fi analizata si reglementata este delimitata in partea de Nord  – str.A.I Cuza,în partea de Sud str.Olteţ, în partea de Vest proprietîţi private Boldea Ion şi fost imobil Teatrul de păpuşi,în partea de Est S.C .Cămătaru Com Trans S.R.L, prin prezenta documentaţie se urmareste stabilirea reglementarilor privind retragerile faţă de limitelor laterale si posterioare ale parcelei ,studiate,accesurile auto si pietonale,conformarea arhitectural – volumetrică,modul de ocupare a terenului – precizează explicaţia postată pe site-ul primăriei.

 

Potrivit documentaţiei publicate pe site-ul municipalităţii, terenul pe care ar urma să fie realizată investiţia aparţine uneia dintre firmele familieri Siclitaru. Documentaţia conţine inclusiv avizul Direcţiei Judeţene de Cultură, parcela făcând parte din zona protejată a Craiovei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: oltenasul.ro



8 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     06-10-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    217

    nu cumva pe strada A.I.Cuza sunt case cu valoare istorica ?! din cate stiu eu nu cred ca este permisa constructia imobilelor inalte .

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    510

    Pai si Helin-u isi face hotel tot acolo … mai vrea si asta de la 777 sa isi faca ,,, WTF rOMANIA, tara tuturor posibilitatilor …

  3. #3
    Jace's archivist
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     Craiova/Bucuresti
    Mesaje
    3594
    Citat Mesaj initiat de d_mihai
    nu cumva pe strada A.I.Cuza sunt case cu valoare istorica ?! din cate stiu eu nu cred ca este permisa constructia imobilelor inalte .

    4 etaje am impresia ca nu se incadreaza la cladiri inalte. Si sincer, chiar nu arata rau hotelul. Decat abominatiile alea patratoase de sticla sau de beton, mai bine cu unul care sa se incadreze in stilul arhitectural al zonei.

    Her: I wish I were creative.Him: You are. You're great at creating difficult situations.
  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-01-2006
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    18

    banuiesc ca o sa-si faca si o parcare subterana pt ca zona e deja super aglomerata ziua.

  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     22-09-2011
    Mesaje
    47

    hilton e genial. cred ca ar lua fata tuturor hotelurilor locale rivale (de 4 stele) din zona, pentru ca cine isi permite sa stea la 4 stele, pentru o mica diferenta de bani va sta la 5. o camera la hilton e undeva pe la 6-700 ron in functie de profilul ales. asta 1, plus ca sunt multi opulenti care vor face nunta la hilton, botez etc. oricum ar trebui sa ne bucuram ca e o investitie buna in orasul nostru, in felul asta creste

  6. #6
    0-day Member
    Data de inscriere
     08-06-2006
    Mesaje
    6

    Ceva nu e in regula. Nu se poate construi Hilton pe locatia despre care e vorba pt ca nu va avea 5 stele pt ca nu e loc de agrement, parcare(nu cred ca vor mai inchide centru pt alte sapaturi) si nici pt o constructie de „tip hilton” ,o camera are minim 50 mp unde mai faci restaurante, piscina, spa, receptie, etc. Are doar 4 etaje. Nu cred in stirea asta.

  7. #7
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    458

    Atentie … „Este vorba despre un hotel din gama Hilton Garden INN”. Asta inseamna ca poate fi si de 4 stele…In functie de cum vor fi „interpretate standardele Ministerului Turismului” .

    Hotelurile „Hampton by Hilton” pot fi catalogate si la 3 stele, fiind din gama „economy”.

    De fapt, Hilton este un brand, majoritatea hotelurile care se construiesc acum fiind sub franciza.

    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit......................
  8. #8
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3945

    Si deja a inceput constructia…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.