Olguţa a deschis santierul în Brestei. CAO investeşte în extinderea retelei de...

Olguţa a deschis santierul în Brestei. CAO investeşte în extinderea retelei de apa

353
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Compania de Apă Oltenia a început lucrările la extinderea reţelei de apă din cartierul Brestei.

Proiectul prevede realizarea a două conducte de alimentare cu apă, de o parte şi de alta a străzii Brestei, între intersecţia cu strada Pelendava şi intersecţia cu strada Fermierului. Investiţia se ridică la 4, 5 miliarde de lei vechi, potrivit reprezentanţilor companiei de apă, de ea urmând să beneficieze în primă fază 300 de locuinţe din Brestei, cu posibilitatea extinderii reţelei pe viitor.

 

“În mod normal trebuia să intrăm pe zona Brestei anul viitor. Sunt câteva sute de case care nu aveau apă potabilă absolut deloc. Nu aveau nici conexiune la reţeua de apă a oraşului, nici posibilitatea de a-şi face fântâni. Am decis să începem de anul acesta profitând de vremea însorită. Se va finaliza în două luni de zile. Este vorba despre aproximativ 2 km de conductă pentru alimentarea cu apă, iar anul viitor vom începe şi lucrările la reţeua de canalizare. Banii sunt din bugetul CAO, cu promisiune că o să le înapoiem suma din bugetul pe anul viitor. În patru ani de zile sper să ajungem la stadiul în care nu mai există casă în Craiova fără apă şi canalizare”, a declarat primarul Lia Olguţa Vasilescu.


Sursa: oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.