CNA OPREŞTE EMISIA a patru televiziuni: ANTENA 1, PRO TV, ACASĂ TV...

CNA OPREŞTE EMISIA a patru televiziuni: ANTENA 1, PRO TV, ACASĂ TV şi KANAL D

1.339
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Sancţiuni dure din partea CNA pentru 4 televiziuni din România. ANTENA 1, PRO TV, ACASĂ TV şi KANAL D îşi opresc emisia miercuri, pentru 10 minute, începând cu ora 19:00, pentru materialele difuzate cu Mărioara Zăvoranu şi Corneliu Vadim Tudor în care îşi adresau cuvinte jignitoare unul altuia.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, marţi, întreruperea emisiei, miercuri seara, timp de 10 minute, pentru patru televiziuni din România: Antena 1, Pro TV, Acasă TV şi Kanal D.

Decizia a fost luată după ce, săptămânile trecute, cele patru posturi de televiziune au difuzat emisiuni şi materiale cu europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, mama Oanei Zăvoranu – Mărioara, dar şi cu Mariana Moculescu în care aceştia îşi adresau unul altuia cuvinte jignitoare.

Emisia celor patru posturi de televiziune va fi oprită începând cu ora 19:00.

 

Sursa: realitatea.net



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    1142

    Poate le da cineva autoritatea sa opreasca si voyo, dar definitiv.

    Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.
  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     26-10-2012
    Mesaje
    2

    Daca majoritatea este indobitocita si asta cere ,televiziunile se conformeaza,caci dobitocimea face audienta.Aici este vorba despre educatia poporului roman de la care pleaca si problemele noastre ca natie.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.