Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

332
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, 06.11.2012, ora 12.30, în Craiova, la intersecţia străzii Constantin Brâncoveanu cu B-dul Decebal, Ş.LIVIU, 31 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, judeţul Dolj în timp ce conducea un autoturism la efectuarea virajului la stânga l-a accidentat uşor pe H.GIGI, 30 de ani, din localitate, care era angajat regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal, pe culoarea verde a semaforului electric.

În aceeaşi zi, la ora 16.20, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi telefonic de către participanţi la trafic despre faptul că pe D.J. 606 F Scaeşti-Brădeşti, în afara localităţii Răcarii de Jos, s-a produs un accident de circulaţie.
La faţa locului s-au deplasat lucrători din cadrul Poliţiei Filiaşi şi ai Posturilor de Poliţie Brădeşti şi Braloştiţa care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit faptul că B.DOMINUŢ, 46 de ani, din comuna Bistra, judeţul Alba în timp ce conducea un autocamion pe fondul oboselii a adormit la volan, moment în care a pierdut controlul autocamionul care s-a răsturnarea.
În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omeneşti, autocamionul fiind avariat.

La ora 18.00, în oraşul Filiaşi, pe B-dul Racoţeanu, V.GEORGE, 43 de ani, din Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman în timp ce conducea autoturismul proprietate personală a accidentat-o uşor pe T.M., 16 ani, din comuna Brădeşti, sat Răcarii de Jos, care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii.

În ziua de 06.11.2012, ora 17.00, în Craiova, la intersecţia B-dul Decebal cu strada Gârleşti, G.MARIAN, 61 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală la efectuarea virajului la stânga nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de I.IRINEL, 19 ani, din comuna Pieleşti, care circula din sens opus pe culoarea verde a semaforului electric aflat în funcţiune, cu care a intrat în coliziune.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui G.MARIN şi vătămarea corporală gravă a GEORGETEI G. 47 ani, din Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.