“Rablele” poliţiştilor din judeţul Dolj merg la fier vechi

“Rablele” poliţiştilor din judeţul Dolj merg la fier vechi

290
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ministerul Administraţiei şi Internelor a cerut inventarierea tuturor autoturismelor aflate în parcul auto al Inspectoratelor de Poliţie din toată ţara. Maşinile uzate vor fi scoase din circuit şi duse la programul Rabla.

Nicolae Pascu, agent şef în cadrul Secţiei 5 de Poliţie Craiova, lucrează de cinci ani pe un autoturism Logan. Omul legii susţine că ar fi bine ca parcul auto din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj să fie reînnoit. „Maşina pe care lucrez este bună, dar una nouă nu ar strica. De fiecare dată când mi-a făcut probleme imediat am dus-o în service. Noi suntem atenţii la toate detaliile şi nu vrem să avem probleme atunci când plecăm într-o misiune”, a spus agentul şef.

„Să fie la datorie tot timpul”

Craiovenii cred că, din păcate, poliţiştii nu sunt dotaţi corespunzător, însă reuşesc să îşi fac treaba şi să îi ferească de infractori. „Am văzut că nu au bani de benzină, de hârtie şi de multe alte lucruri. Le-au scăzut şi foarte mult salariile poliţiştilor şi nu mi se pare normal. Dacă vor să înnoiască parcul auto să o facă cât mai repede. Eu cred că este cea mai bună soluţie. Avem nevoie de poliţişti care să fie la datorie tot timpul”, a precizat Ion Nicola. Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj o să treacă la inventarierea autoturismelor din dotare, iar cele care nu mai corespund vor merge la programul Rabla. „Parcul auto a fost reînnoit în urmă cu cinci ani, iar numărul autoturismelor pe care le avem se ridică la aproximativ 300”, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Oamenii legii sunt de părere că parcul auto ar trebui schimbat cel puţin o dată la doi ani. „În momentul în care ajung la muncă eu verific să vadă dacă maşina este într-o stare foarte bună de funcţionare. Nu las niciodată un lucru de astăzi pentru mâine dintr-un singur motiv: nu vreau să apară probleme grave la motor, iar după aceea să stăm cu maşina pe loc câteva zile bune”, a mai declarat Nicolae Pascu, agent şef în cadrul Secţiei de Poliţie 5 Craiova.

Sursa: lupamea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    328

    Au ruginit mai mult parcate.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.