ARD: Sase luni de guvernare USL = numai fiere in loc de...

ARD: Sase luni de guvernare USL = numai fiere in loc de lapte si miere.

721
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Astazi ARD intr-o miscare la nivel national, prezinta un bilant al celor 6 luni de guvernare USL care pe in locul laptelui si mierii promise a dat populatiei paine si circ, mai mult circ si mai putina paine.

Pe langa scaderea economica vizibila, problemele pe care le are leul in raport cu euro (BNR a cheltuit 2 miliarde de euro pentru a incerca sa mentina un echilibru in cursul euro-leu), USL a mai promis si cresteri de salarii, scadere de TVA, masuri de combatere a secetei, etc.

Poate cea mai grava problema dar mai putin mediatizata deoarece nu afecteaza in mod direct imediat buzunarul cetateanului, este inceperea izolarii Romaniei fata de Uniunea Europeana.
Romania nu-si poate permite un astfel de lucru. Desi se spune ca nu am absorbit indeajuns de multe fonduri si acelea care sunt pot face extrem de mult rau Romaniei. Un exemplu simplu este dezvoltarea infrastructurii din Craiova, cele doua pasaje, bulevardele principale ale Craiovei au fost reabilitate cu fonduri europene. Este dovada clara ca acesti bani sunt foarte importanti pentru Romania. Si o parte din aceste fonduri sunt deja blocate pentru tara noastra.

31 de minciuni enumerate de catre ARD pe care USL-ul le-a spus de-a lungul acestor 6 luni de guvernare printre care reintregirea salariilor sunt cuprinse intr-un document ce va fi depus la Prefecturile fiecarui judet in parte ca o plangere oficiala, document ce a fost prezentat intr-o conferinta de presa sustinuta de cei 6 candidati la alegerile parlamentare pe Craiova: Dinca Marinica, Cherciu Dan, Dascalu Constantin, Calinoiu Eugen, Laurentiu Mandrea si Margarit Dorin.

Revenim cu detalii.



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    329

    Taceti , nulitatilor!
    Ati terminat tara asta si vindeti in continuare pe doi lei pana o sa o terminati de tot.
    Va imprumutati si faceti toti acorduri cu FMI ca sa desfiintati Romania definitiv!
    Gunoaielor! Putori si hoti, toti.

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     31-12-2008
    Mesaje
    1
    Citat Mesaj initiat de userescu
    Taceti , nulitatilor!
    Ati terminat tara asta si vindeti in continuare pe doi lei pana o sa o terminati de tot.
    Va imprumutati si faceti toti acorduri cu FMI ca sa desfiintati Romania definitiv!
    Gunoaielor! Putori si hoti, toti.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.