Universitate din Dolj, amendată de Protecţia Consumatorului

Universitate din Dolj, amendată de Protecţia Consumatorului

410
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a făcut peste o sută de controale la universităţi, unde s-au constatat nereguli privind înregistrările taxelor, aplicându-se amenzi în valoare de 50.000 lei, dar şi avertismente. Printre unităţile amendate s-a numărat şi o Universitate de la Craiova, însă nu se precizează care.
Controalele, care s-au desfăşurat în perioada 8-17 octombrie 2012, au vizat listele tarifelor pentru cursuri şi alte activităţi educaţionale, dar şi actele din care să rezulte obiectul de activitatea unităţilor de învăţământ.
La câteva dintre universităţile verificate, printre care şi una din Craiova, nu a fost găsit codul unic de înregistrare din care să rezulte obiectul de activitate pentru care unitatea de învăţământ a fost autorizată să funcţioneze sau programul de funcţionare.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     06-10-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    239

    bine le-au facut , pe mine m-au pus sa platesc taxa pentru niste restante pentru care nu trebuia sa platesc . nu mi-am mai vazut banii nici in ziua de azi …..au trecut 2 ani de atunci !!

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     30-03-2008
    Mesaje
    15

    ”Fabrica de bani” din Dolj,nu Universitatea…ati gresit titlul(wink,wink).

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.