Costea: “Prefectura condusă de Elena Costea a făcut totul conform legii. Solicitarea...

Costea: “Prefectura condusă de Elena Costea a făcut totul conform legii. Solicitarea Olguţei Vasilescu a fost o declaraţie politică”

517
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

 

Elena Costea a declarat în cadrul ceremoniei de învestire a noului prefect că, de-a lungul mandatului, nu a făcut altceva decât să respecte legea, evitând să facă „teleadministraţie”, aluzie la câţiva oameni din administraţie, cărora le place să apară „pe sticlă”.

„Singura mea grijă a fost a respectării legii. Acesta a fost obiectivul meu de la numirea mea în funcţie, şi asta am şi făcut atât cât mi-a permis timpul, încercând să fac cât mai puţină teleadministraţie. Am verificat cu atenţie deciziile luate la nivelul primăriilor şi consiliilor locale, pentru că suntem conştienţi că se poate crea baza unei bune guvernări. Am respectat legea şi am atacat în contencios administrativ actele pe care le-am considerat nelegale, urmând ca instanţa să se pronunţe. Prefectura condusă de Elena Costea a făcut totul conform legii în această perioadă şi a acţionat pentru apărarea ordinii de drept (…)”, a declarat Elena Costea, fostul prefect de Dolj.

Cererea Olguţei Vasilescu – „o declaraţie politică”

Întrebată cum comentează decizia revocării sale din funcţie, după încheierea evenimentului de învestire, Elena Costea a răspuns că „aşa cum am fost luată prin surprindere la numire, la fel s-a întâmplat şi acum”: „Este decizia Guvernului, eu exercitam temporar această funcţie şi, probabilş, atât a trebuit să dureze mendatul meu”.

Cât despre cauza demiterii – solicitarea Olguţei Vasilescu, primarul Craiovei, de a fi demisă – Costea a afirmat că, după părearea sa… „a fost o declaraţie politică a doamnei primar”.

Costea: „Instanţa va decide cine are dreptate”

„Eu ştiu că am respectat legea atât timp cât am ocupat, cu onoare, această funcţie şi, dacă instanţa va avea ocazia să se pronunţe, va spune cine a avut dreptate”

Referitor la cât de mult crede că a ţinut cont Victor Ponta de solicitarea primarului Craiovei, Elena Costea a spus că premierul „a luat decizia care se impunea”.

 



4 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     06-10-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    232

    multe necunoscute in ecuatia aceasta !!!

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    33

    Cam insuportabila doamna

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    342

    Doamna Costea, cum se face ca prima actiune a dvs a fost una in favoare tiganizarii orasului?
    V-ati gandit ca sunt multi romani pe aici, care nu-si permit sa vina cu triburile, sa faca circ si infractiuni prin oras si care au nevoie de sprijinul autoritatilor?
    Pe unii ca ei i-ati observat si sustinut onorabil vreodata sau nu se vede de dupa birou?

  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     30-11-2008
    Mesaje
    300

    userescu…de unde sa stie saraca ? s-a pomenit pe fotoliul ala si atat…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.