Roberto Dumitru a fost convocat la naţionala de tineret

Roberto Dumitru a fost convocat la naţionala de tineret

597
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Evoluţiile bune ale mezinului trupei celor de la Pandurii, micuţul Roberto Dumitru, de doar 17 ani, nu au trecut neobservate de staff-ul tehnic al naţionalei Under 20, aflate la Belek într-un stagiu de pregătire şi meciuri amicale. Deşi jucătorul plecase spre casă cu echipa a fost întors de la Istanbul pentru a se alătura naţionalei mici în cantonamentul de la Arkadia.

Noaptea trecută oficialii clubului Pandurii au fost anunţaţi să-l trimită înapoi la Belek, de la Istanbul, pe tânărul Roberto Dumitru, care a marcat golul celor de la Pandurii în meciul cu FK Baku, acesta fiind convocat de către selecţionerul naţionalei de tineret Emil Săndoi pentru a se pregăti cu naţionala Under 20 la Belek. Jucătorul selecţionat recent de către antrenorul Petre Grigoraş de la centrul de copii şi juniori pentru prima echipă are doar 17 ani şi a mai evoluat doar pentru Pandurii 2, în liga a treia. Panduri mai au la naţionala Under 20 încă un jucător, pe Albert Voinea, jucător de 18 ani care a fost împrumutat în acest sezon la Glorian Bistriţa.

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.