Ionuţ Iftimoaie: „Vreau să bifez în cariera mea un meci în faţa...

Ionuţ Iftimoaie: „Vreau să bifez în cariera mea un meci în faţa oltenilor”

728
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Ionuţ Iftimoaie a mărturisit, ieri, în cadrul conferinţei de presă, că organizarea evenimentului la Craiova l-a determinat să revină în luptă, după un an de pauză, şi că nu putea să-şi încheie cariera înainte de a „bifa un meci în faţa oltenilor”.

E o onoarea pentru mine să mă lupt la Craiova, este pentru prima dată când m-am hotărât să fac un meci de revenire. Când am auzit de meciul de la Craiova, am zis că nu se poate „eu, aici, la olteni, nu m-am luptat niciodată şi vreau să fac acest lucru”, pentru că de fiecae dată când am trecut prin Craiova oamenii m-au primit foarte bine şi i-am simţit foarte aproape. Astfel încât i-am spus lui Edi (promoterul Edi Irimia – n.r.), fă, te rog, în aşa fel încât să mă bagi în program, pentru că vreau să lupt la Craiova. Vreau să bifez în cariera mea un meci în faţa oltenilor. Sunt sigur că mâine seară (sâmbătă, 10 noiembrie – n.r.) o să facem un meci frumos”, a afirmat luptătorul.

Ionuţ Iftimoaie joacă în seara aceasta cu James Wilson – „The Beast”, din SUA.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.