FC Olt, în cădere liberă. Semieşecul cu orădenii i-a adus statutul de...

FC Olt, în cădere liberă. Semieşecul cu orădenii i-a adus statutul de „lanterna” seriei

371
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

FC Olt Slatina nu a reuşit să se impună nici în confruntarea de pe teren propriu cu Luceafărul Oradea, rămânând în continuare fără victorie de la venirea tehnicianului Corneliu Papură. Meciul a a adus puţine ocazii de poartă, prima repriză consemnând în dreptul slătinenilor un şut pe lângă bară din interiorul careului al lui Vîlcică (min.9) şi o execuţie de pe linia de 16 metri a lui Bancu, care de asemenea nu a găsit spaţiul porţii (min.15). Cea mai mare ocazie a partidei a aparţinut celor de la Luceafărul Oradea.

Scăpat pe contraatac, Blănaru a şutat puternic din interiorul careului, însă execuţia s-a oprit în bara din dreapta goalkeeper-ului Bordea (min.72). Oaspeţii au mai avut o acţiune notabilă în debutul actului secund prin Ianc, a cărui reluare din marginea careului s-a dus peste poartă.
Mijlocaşul de bandă, Nicuşor Bancu, şi-a încercat norocul cu un şut de la 17 metri, la colţul lung, însă balonul s-a dus pe lângă poartă, tabela rămânând neschimbată.

În urma remizei înregistrate, FC Olt Slatina a coborât pe ultimul loc în clasamentul seriei, cu 8 puncte acumulate, iar situaţia se complică. Etapa următoare, gruparea locală întâlneşte, în deplasare, CSM Râmnicu Vâlcea.

Finalul turului îi mai aduce ca adversari formaţiile FC Argeş şi FCM Târgu Mureş.

FC Olt Slatina: Bordea (cpt.), Dima, Cosic, Săndulescu, Giurcă, Bancu, Vîlcică, Quist, Anghelina (min. 82 Andrei David), Vigariu (min. 23 Pribac), Sălăjan (min. 65 Ene).


Luceafărul Oradea:
Miron, Mintaş, Achim, Ovidiu Ghilea (min. 67 Lupuţ), Popescu (min. 86 Pantea), Ianc, Muntean, Letan (cpt.), Haş, Roşu (min. 58 Blănaru), Svarczkopf.

Sursa: gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.