N-a cedat trecerea

N-a cedat trecerea

297
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două persoane au ajuns la spital după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un accident. Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs din cauza unei şoferiţe de 39 de ani, din Slatina, care, în timp ce conducea pe strada Vederii, nu a respectat semnificaţia indicatorului „cedează trecerea” şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un slătinean în vârstă de 60 de ani. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea şoferului care circula regulamentar şi a pasagerului din celălalt autoturism, un tânăr de 23 ani, din Slatina, ambii fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Slatina, unde au rămas sub supraveghere medicală.

 

„Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat comisarul şef Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Sursa: gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.